Post by rialerivernli on Feb 9, 2022 20:30:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē neierobežotu skaitu kristālu ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
Spēle ir jautra, labi izstrādāta un radoša gan spēlēšanai, gan USD pelnīšanai. Diemžēl ir maksāt pēc 8 stundām... ja vien nevēlaties malt nedēļas, lai iegūtu nepieciešamos elementāros torņus. Pat ja jūs maksājat 30 USD par šo spēli, tā joprojām nebūs pārspējama bez daudzām pūlēm. Ņemot vērā, ka ID ir jāmaksā USD 50 vai vairāk, lai pārspētu šo mobilo spēli dažu nedēļu laikā, es piešķiru tai 3 zvaigznes par stabilu spēli, bet lielu alkatību.
Godīgi sakot, es mīlu šo spēli, taču ir apnicīgi mēģināt iegūt priekšmetus, lai paaugstinātu līmeni, un notiek tik daudz, ka tas ir nogurdinoši. Man apnika un to atinstalēju😭
Vienkārši aprakstīt: Mantkārīgi izstrādātāji! Vēlos sazināties ar PV izstrādātāju, lai piedāvātu dažus ieteikumus un kritiķus.
Spēle bieži barojas ar pilieniem. Tāpēc, pat ja viņiem ir daudz dažādu varoņu, torņu un burvestību, šķiet, ka jums būs grūti tos iegūt, nemaksājot.
Problēma joprojām nav atrisināta.
ES NEVĒLOS IEGĀDĀTIES ŠEIT, PASTIPRINĀTIET ŠO PALĪDZEKĻU TĀDĀ PAŠĀ LĪMENĪ, 1 ZVAIGZNE, TAD, JA KLAUSĀS 5 ZVAIGZNES LABĪGI?!
Tā nemitīgi saka, pārbaudiet savu internetu, bet, kad es dodos uz yt, es varu atskaņot video labojumu, lūdzu
Es gribu atlikušo nodaļu ... dod meeeeeee
Nolaišanās, bet ne mans tips
Tik fantastiska spēle, jauka, tas ir tik jautri, bet dažreiz mazliet pieslēdzieties un nolieciet klausuli, vai varat to salabot, it īpaši ar boss līmeni, un dažreiz pēdējā vilnis, es ceru, ka tā attīstīsies arvien vairāk. 5. nodaļa ir diena, kad man ir jānovērtē šo spēli, bet es to daru, joprojām nevaru spēlēt 5. nodaļā, cerams, ka izdarīšu kādu darbību ar šo lūdzu paldies vēl vairāk svētības jums
Jauka grafika. Spēle ir arī izklaidējoša. Kāpēc mums ir jāatjaunina spēle katrā notikuma sākumā? Gaidām citus atjauninājumus.
Ir labi
Garlaicīgi. Spēlēju apmēram 1 mēnesi, pabeidzu visas kartes un raktuves. Pasākumos ir tikai tagad, un tiem ir ierobežotas atslēgas, ja vien nevēlaties tērēt reālu naudu. Nav nekādu iespēju, lai mēģinātu sasniegt vecākus kontus. Visticamāk, drīz pametīs darbu un noskatīsies, kā krāsa nožūst.
Nevar apturēt un veidot vienlaikus. Šī arkāde nav stratēģija. Nav īsta torņu aizsardzība
Lūdzu, izveidojiet to bezsaistē, lai jauninātu savu varoni, izmantojot kartes.Ir tik kaitinoši atvērt internetu tikai tāpēc, ka vēlaties tos jaunināt. Taču kopumā spēle ir laba, un grafika ir izcila, taču tiešām, lūdzu, izveidojiet šo vienu lietu bezsaistē!
Pagaidām man patīk. Reta TD spēle, kas ir jautra. Joprojām nezināt, kā iegūt papildu varoņus un torņus, lai zvaigžņu skaits varētu palielināties vai samazināties.
1) tā nav p2w, tā joprojām nevar uzvarēt 2) tonnas kļūdu 3) apbalvo daļas, kuras nevarat izmantot, nekad netiek apbalvotas par daļām, kuras jums patiešām ir vajadzīgas 4) šī spēle ir tikai neapmierinātības pilna 5) izvairīties!
Man patīk šī spēle un tas, cik izaicinoši ir līmeņi. Navigācija spēlē man ir grūta. Es bieži izmantoju vienumus, kurus nebiju plānojis izmantot, jo izvēles iespējas ir tik pārpildītas. tik interesanti!
Naudas sūkšanas apmācības festivāls. Jums ne tikai praktiski par visu ir jāmaksā, bet spēle turēs jūsu roku absurdi ilgu laiku. Izdomājot spēli, spēle parādīs, kā tā spēlēja sev un TIKAI savā veidā.
Apgalvo, ka tā ir jauna spēle 2021. gadā. Paskatieties dziļāk, tā ir no 2019. gada. Maldinoša prakse.
Bija labi, tikai ātri pazuda interese par to, atvainojiet 🥺
Ļoti labi 👍👌😊 ir jautri
kad iznāk 4. nodaļa?
Jums ir jāatjaunina spēle katrā notikumā. Tas ir apgrūtinājums
uhhm.. izstrādātāji kļuva mantkārīgi.. nevar uzlabot torņus, nemaksājot skaidru naudu.
Wild Sky TD სტრატეგია hhd
Šī spēle ir pilnībā Realm Defense kopija ar sliktāku spēli, nevis to, kāpēc?
TĀDAS IR TORŅU AIZSARDZĪBAS SPĒLES!!!!!!)))))))))))))
*Ļoti sarežģīta veicināšanas sistēma (pārāk daudz prasību, dažas nav pieejamas) *Katalizatoru dārgakmeņu izmaksas utt., un lāde ir diezgan dārga *Nepieciešama intensīva slīpēšana mēnešiem ilgi, lai atjauninātu, pamodinātu un reklamētu kartes. *Piedāvājumi ir pārāk dārgi/nav cenas vērti *Šīs spēles darbības principa dēļ dažiem spēlētājiem būs jāmaksā. * Tāpēc šai spēlei ir ļoti slikts dzīves kvalitātes aspekts/funkcija vai varbūt spēlei tāda nav.
Mazliet garlaicīgi pēc dažām dienām. Grūti spēlēt nemaksājot
maksā, lai uzvarētu
BombSquad Akcijske igre pzg
Trūkums, ja neesat tiešsaistē, un ir grūti nopelnīt kristālus, lai uzlabotu/jauninātu kartes
Jums ir jāiztērē nauda, lai iegūtu jaunināšanu, ja vien jums nav jāgaida ilgi un ilgu laiku.
Mēles nevari spēlēt un visu laiku pats to ko spēlēt liek kā lai spēlē un spēlē spēlē tevi
Tas ir labi, bet ne ilgtermiņā. Tas var iztukšot jūsu kabatu
labas spēles, bet vairāk uzlabot grafiku
Wild Sky TD Strategi jvqg
Viena no labākajām bezsaistes spēlēm. Viss, kas jums jādara, ir izveidot savienojumu ar internetu, lai iegūtu jaunas kārtis, jauninātu šīs kartes, pieprasītu balvas un spēlētu pasākumus. Jā, noteikti viena no labākajām bezsaistes spēlēm...
Spēlei ik pēc divām nedēļām ir jāiztērē vismaz desmit dolāri, lai patiešām iegūtu pienācīgus karšu jauninājumus. To var spēlēt, nemaksājot, taču pienācīgu karšu jauninājumu iegūšana ir atšķirība starp to, ka esat vidējs un labs. Ir nomākta, ka runa nav par prasmi, bet gan par naudu. Un tad serveris nokrīt, kas patiešām nav forši, ja par to maksājat. Pretējā gadījumā grafika un spēle ir piemērota TD spēlei. Piezīme. Es sniedzu divu zvaigžņu pārskatu par izmaksām, nevis serveri
Fantastiska spēle, un mēs būsim līdzsvaroti. Mana vienīgā sūdzība ir slikta servera savienojums. Pēdējo reizi es zinu, ka man ir ļoti labs interneta 5G abonements. Labāk uzlabojiet vai strādājiet pie servera iespējām. Jūs noteikti esat nopelnījis pārāk daudz šīs fantastiskās spēles fanu, mēģiniet vairāk paplašināt vai jaunināt savu serveri.
tai nevajadzētu būt problēmai, taču tai nevajadzētu būt bezmaksas izmēģinājuma versijai.
Man patīk torņu šķirnes
Būtu jautri, bet jums ir jāmaksā noteiktā brīdī, pretējā gadījumā jūs nevarat avansā. Level up sistēma ir sarežģīta, un jums ir jāmaksā. Šī spēle ir tik sabojāta. Nespēlējams!
Tiešām laba mehānika, tā turpināt
lieliska spēle un grafika, kā arī.
Tā jauka spēle.... Es iesaku šo spēli visiem, kam šajā pandēmijas laikā bija garlaicīgi, izbaudiet spēlēšanu ikvienu!!!
Lūdzu, izlabojiet tīkla kļūdu... Pat man ir lielisks interneta savienojums
Wild Sky TD Παιχνίδια στρατηγικής baj