Post by rialerivernli on Feb 9, 2022 20:24:15 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică infinite primogemuri ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Saw Machine.io Zręcznościowe dplp
BlueStacks App Player. 5.0.0.7228. 3.5. (39475 voturi) ... Leapdroid. 18.0.0. 3.8. (3033 voturi) ... Gacha Life. 1.0. 4.5
E tare jocul dar nowl update este groaznic nu mai are acelasi chiesti nu imi place va rog faceti cum era inainte nu imi place scoateti ubdate-ul pls
Gacha Life કેઝ્યુઅલ eony
Hai sa dam jos gacha life!!
Morți mași de aplicație ca nici nu poti intra pe ea imi bag ceva in aplicatiasta
Cel mai prost joc mereu îmi face zile negre și mă face să mă simt prost din cauzele acestui joc eu nu pot uita la aprope nimic să sper că acest joc se va șterge într-o secundă și la fel de toate jocurile tale aș vrea să pot da. 0 stele dar nu pot
nustiu dece romni ursc jocul este celmai fain in toata lumea pna si chineji , ameicani ,spanioli volosesc gacha laif in alte tari este celmai popular joc nam ce sa zic unii romani sunt prosti gacha laife este ce lmai popular 🤩😍🤩🤩🤩🤩
Gacha Life કેઝ્યુઅલ eony
Noul update este de cacat lasai pe cei care fac heaturi dar cei care care chiar aveau nevoie de unele scheme din apdate vechi ce fac?
Update-ul e ingrozitor😝😝😝😝😝😝😝!!Faceti ceva,va rog!In cam toate recenziile vi se spune asta si voi nu faceti nimic!😐😐😑😑😑Insa e ok.Na,ma plictisesc si e ok cand nu am ce face...
Nu-mi place acest joc pentru că nu se poate mișca sau vorbi este foarte plictisitor și are același joc plictisitor când trebuie să vorbim, nu va lăsa jocul plictisitor este pentru copii de 5-3 ani
Acest joc este destul de distractiv în general, dar am văzut o mulțime de videoclipuri făcute din acest joc și ei bine, nu găsesc interiorul unei case!!!! Este destul de enervant pentru ca am vrut sa fac o mica chestie video cu rol, dar trebuie sa pot intra in interiorul unei case!!!! Vă rugăm să remediați acest lucru. (Îl joc doar pe telefonul meu, nu îl am instalat pe computer sau tabletă. Vă rog să-mi spuneți dacă trebuie să am asta pe computer pentru a vedea casele, sau dacă este o problemă sau ceva de genul ăsta.)
Gacha Life Thông thường akqv
Îmi place jocul și l-am jucat cu toții din 2019, dar are multe reclame. Trebuie să-mi închid internetul pentru ca reclamele să nu apară și apoi îmi fac un avatar și apoi părăsesc aplicația pentru un pic și apoi după O vreme deschid aplicația și avatarul nu este acolo și mă enervează foarte mult pentru că trebuie să refac ținuta la care am muncit din greu. dar încă joc această aplicație este foarte distractiv.
Hacked Gacha Life pe Android | Trucuri și coduri
Jocul e fain dar noul update e foarte prost=((
Nu inteleg,ili dlau doula stiele plentlu cla e plea hm nu stliu clum stla zlic...
Nu prea îmi place acest joc, îmi pare rău, dar mi-ar plăcea mai mult dacă ai putea adăuga editare la gacha life, astfel încât cei care joacă să poată edita, te rog. Mulțumesc! Poți te rog să schimbi gura înapoi? nu-mi prea place. Poți remedia o eroare? Era un personaj ciudat care era în toate casetele de caractere. Și a arătat lv. 9999 și, de asemenea, a arătat că am 999.999 de pietre prețioase.
Am fost atât de fan al Gacha Life... dar apoi a apărut noua actualizare, am șters și nu o voi descărca din nou până când jocul este reparat, fără supărare, dar acea nouă actualizare a transformat jocul într-o epavă, sunt Îmi pare rău și sper că Gacha Club va fi mai bun, până atunci nu pot face conținut Gacha și, de asemenea, ați fi putut veni cu o soluție diferită... dar în schimb ați stricat jocul pe care l-am iubit cândva.
Îmi place jocul dar de la noul update nu mai mă lasă să folosesc unele haine și asta nu îmi place unele cu lori nu le mai pot folosi și nici poziții mă înervează de fiecare dată când intru dacă vreau să joc trebuie să accept termenii și condițiile. ar fi mai ușor și mai frumos să întrebi o singură dată și apoi să nu te mai întrebuiești și să te lase să folosești orice haină și culoare gachea și un joc la care țin și îmi aș dori să fie înainte de update.
Îmi place foarte mult jocul, dar noile actualizări sunt laggy, cele de mișcare sunt laggy și strică clicurile și, de asemenea, despre gacha heat, nu există niciunul, lasă-mă să-ți spun luni că ești bambozzeld de ce pentru că hainele sunt costume de baie și gura de drool doarme sau ceva de genul ăsta. like and the poses is a dance -_- si celalalt este cel obosit SI TU DOAR AI FACUT GREIT BOI A ȘTERS PUSH-UP-urile ȘI SIT-UP-urile DIN UN MOT ȘI POZA DE TIERRA WHHYYYYYY încă îmi place jocul.
E ok dar vreau pozițiile și fețele înapoi
Este oribil update-ul (faceti screen shoot la acest comentariu) dar da ca cauti pe google:Gacha Life 1.1.4 ppti gasii jocul vechi,Nu mi pasa da ca acest comentariu va fii sters!!!Eu vreau doar sa ajut oamenii care se plang de update-ul asta ca mine!!! Da ca vreti sa vedeti dovada ca merge cu gacha 1.1.4 mergeti pe canalul meu si schrieti-mi un com la ultimul meu video in care sa schrie:vreau gacha vechii,si eu il voi face!!
I-aș da mai mult de 5 pentru că îmi place să editez pe el și îmi trimit cea mai mare parte din timpul meu liber făcând meme-uri, dar de luni de zile nu a funcționat corect, îmi folosesc Chromebookul și de fiecare dată când îl deschid, spune că Gacha Life nu răspunde și există doar ecran negru... vă rugăm să rezolvați această problemă și să o faceți mai bună
Această nouă actualizare este atât de rediculoasă... NU E GACHA LIFE PE CĂ STIU... VA ROG FĂ-O ÎNAINTE Alert: în opinia mea sunt greșeli gramaticale
Îmi place să fac mici emisiuni scurte pentru a-mi lăsa familia să se uite. Am intrat recent în joc și mi-am dat seama că „culorile tipului de piele” au fost eliminate din culorile hainelor. Nu știu de ce oamenii au făcut ce au făcut cu jocul tău pentru a-l face atât de nepotrivit, dar sunt 100% de acord că acele culori nu trebuie folosite pentru haine, dar gurile sunt o altă poveste. Vă rog să adăugați din nou gurile. Nu pedepsiți oamenii care nu au avut nimic de-a face cu această problemă pe care o aveți, nu este corect.
Liste: 0 + 0 Punctele: 0 + 14 That gacha life ran away into the deep jungle. Gacha life is on ... Game Pass.
Gacha Life Casual games snwq
Înţeleg că nu aţi vrut contect sexual sau alte chesti dar parcă acm numai este gacha life pe care îl stiu eu...vă rog schimbaţil înapou cum era 😭😭
Mi-a plăcut această aplicație până la noua actualizare. Noua actualizare a fost oribilă. Nu pot face pe nimeni să se culce și Luni, ai scăpat de aproape toate ipostazele bune. Știu că aceasta ar trebui să fie o aplicație bună pentru toate vârstele, dar oamenii vor putea să-și dea seama cum să treacă prin ea. Oamenii vor face în continuare videoclipuri nepotrivite cu el și trebuie să iei ce a făcut jocul distractiv? Ei bine, am dezinstalat deja pentru că acum nu este nimic bun pentru mine.
Gacha Life கேஷுவல் gihi
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy progres
E cel mai tare❤❤❤❤❤❤❤
Este ok acest joc că nu poți să îi dai sunetul decât la telefon în rest este forte tare👍🏻👍🏻👍🏻
Gacha Life Thông thường akqv
Nu mă lasă să descarc jocul. Merge la 100% și apoi revine la 20% după ce ați așteptat de 3 ori, oprește descărcarea. Vă rugăm să remediați acest lucru.
Am descărcat atât acesta, cât și gacha club și niciunul nu a funcționat. Tot spunea „Încărcare eșuată”. Chiar mi-ar plăcea să joc asta, dar pur și simplu nu pot să joc, ceea ce mă întristează.
E FAIN VA ROG SA NU IL STERGETI PENTRU OAMENI CU HEAT CA AIAI IS PROSTI NU STIU CE FAC DIN MUNCA UNUI OM TINETIO TOT ASA LA MULTI ANI PT TOTI PA
Am jucat asta de peste un an și voiam doar să spun că mi-a plăcut atât de mult! Dar acum, totul s-a schimbat de când a apărut noua versiune. Nu am descărcat încă actualizarea, dar sora mea a făcut-o. Ea a observat că unele dintre gurile și hainele dispar până când a început să vadă personajele ei fiind șterse una câte una. Acest lucru a fost înlocuit cu valorile implicite care au făcut-o cu adevărat supărată. Una peste alta, actualizarea a fost bună. Este destul de bine, dar vă rugăm să remediați această eroare și să readuceți unele caracteristici. mulțumesc!
Îmi place acest joc, dar există un lucru MARE. Dintr-o dată, nu mi-am prins toate ipostazele dacă au fost înlocuite. În al doilea rând, toate gurile pe care le-am iubit au dispărut! Și unele dintre ipostaze s-au schimbat puțin! De asemenea, nu pot face ton pentru NIMIC! pe lângă pielea însăși. Nici măcar nu pot face BRAȚĂRI! NU POT SUPORTA ASTA! De asemenea, nu pot da o recenzie mai bună decât aceasta până nu le remediați! de asemenea, a trebuit să șterg asta și să-mi șterg TOATE personajele!
Nu mă lasa sa intru dar așa e tare
A funcționat la început, dar acum nici măcar nu se deschide, uneori, mă scoate din joc și tot timpul arată un ecran negru și nu se încarcă jocul. Vă rugăm să remediați această eroare. Am încercat să închid aplicația, încă nu funcționează, am încercat să-mi opresc. telefonul tot nu merge va rog sa il reparati!
Această aplicație este distractiv de făcut, dar când m-am întors, s-a întâmplat o eroare, mi s-au întâmplat tone de erori în care se îngheață și nu o pot remedia decât dacă o redeschid, trebuie remediată, dar în rest, este uimitor!
Acesta este 100% cel mai prost joc pe care l-am întâlnit vreodată. Editorul este nasol, iar animațiile sunt de o calitate extraordinar de scăzută. Acest joc permite, de asemenea, copiilor tăi să fie expuși la creațiile NSFW făcute de alte persoane pe internet și ar putea chiar să le permită copiilor tăi să le facă și ei. Dacă l-ar adăuga, l-aș evalua cu 0/5 stele.
Acest joc este un joc sigur și fac cine vreau să fac cu oameni și poți pune niște chestii, cum ar fi scaune, adaugă pat, fac lucruri și mâncare. Caut acest joc pe Google și a spus că este un joc sigur și le cred pentru că nu Nu ucid pe nimeni, dar trebuie doar să mă prefac că omor pe cineva și că îl poți construi fericit sau trist sau supărat sau confuz Sunt complet obsedat de jocul pe care l-am folosit nu știam cum să joc, dar acum văd acest cuvânt chema Studiourile când îl apăs, este așa să fie totul ca și cum văd în pat
E o aplicație de kkt dacă s-ar închide aș fii cel mai fericit copil✌️
Este un joc frumos dar i lipsesc unele lucruri
Imi place doar ca noul update nu imi place adica au scos fata cu limbuta si daca vrei sai pui o bluza la un caracter si sa fie crem nu poti culoarea crem este interzisa si nu pot sa fac am incercat sa fac o animatie cu pipi si nu mia mers nimic
Te rog Luni din nou o gacha veche 😔
Îmi place absolut acest joc. Dar actualizarea a distrus totul, gurile care erau folosite în mod obișnuit acum arată doar cu adevărat stupide. Iar ipostazele arată foarte leneș de parcă ar fi fost făcute rapid, iar pentru youtuberii gacha de acolo cum ar trebui să facă un costum de baie bun. Înțeleg că ai avut motive să faci asta, dar jocul nu mai este același și sincer mă face să vreau să-l șterg. Vă rog să puneți lucrurile înapoi așa cum erau. Nu-mi place.
Se blocheaza