|
Post by frostysh on Nov 3, 2014 22:46:38 GMT 2
Command & Conquer 3: Tiberium Wars !Обережно спойлер! The mark by myselfscale (Оцінка за моєю шкалою, ЗМШ) - Складність на макс. складності (Difficulty bMs at max. difficulty in game) - Normal (Exept 2 hard missions)
- Duration - Long
- Interesting - Very good
- Diversity - Multilocations
- Beautefully (atmosphere + graphics) - exellent
Мені ця стратегія сподобалась. Складних місій всього 2 : - Захист стратегічних боєголовок ДжіДіАй - до того часу ви навчитеся грать, основна моя тактика була в цій місія так: потрібно швидко виконати додаткові завдання, а також максимально подовжити життя всіх боєголовок (потягнути час), і підривати їх тільки у випадку великого скупчення Скрінів.
Останню боеголовку (О1) потрібно організовано захищати, роблячи ешелоновану оборону всередині (але на безпечній відстані від О1) із ще одною боєголовкою, яку потрібно підіравти під Планитарними Штурмовиками (бажано). - Вишка Кейна Братство Н.О.Д. - хоть мені і не сподобалось грати за Скрінів, і НОД, але я грав. Для мене, як не дуже досв. гравця в стратегії ця місія стала справжнім хардкором!!! Перше потрібно ліквідувати арт_бригаду, потім відразу ПОЧАТИ БУДУВАТИ СВОЮ БАЗУ НА БАЗІ СКРІНІВ, захопивши те що можна, і лаштувати захист - МАКСИМУМ ОБЕЛІСКІВ, Планитарних Штурмовиків іт.д.. Періодично розбудовуючи базу, і вик. потужну зброю (ракети НОД і т.д. ), коротше тактика проста - побільше анти-танк зброї ібо гаплик.
|
|