Post by luralymati on Feb 8, 2022 1:24:06 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞
Jedina poteškoća koja se može platiti je laka. AI teško vara počevši od normalnog. Uvijek napreduje brže od igrača unatoč tome što koristi moć za uzastopno bacanje uroka i uvijek povećava tornjeve unatoč tome što stvara stalnu paru trupa. Nadogradnje zapravo nisu vrijedne troškova ili vremena, jer se čini da ne uznemiravaju AI koji vara (ali ako se AI nadogradi, njegove trupe prolaze kroz igračevu). Igri je potreban tutorial u igri za to koje trupe rade protiv kojih drugih trupa.
lijepa igra ikad. Ali grafika nije dobra.
Sana mag dawlowd
dosadno
Age of War 2 Strategi ymm
Za mene je to pomalo dosadno, mora biti nešto privlačno u ovoj igri
Sviđa mi se i jednom sam igrao ovu igricu na našem računalu kada sam imao 6 do 8 godina, pa čak i na mreži... Ipak, donosi toliko uspomena. Bolje preuzmite da je super i cool
Age of War 2 உத்தி qjj
Age of War 2 Strategi ymm
vrh
Ova igra je pokvarena
Ova mi je igra oduvijek bila omiljena iz djetinjstva, a potpuno je ista pa čak i malo bolja od desktop verzije. Ljudi koji kažu da je ova igra preteška ili se samo žale na umjetnu inteligenciju očito nikada nisu igrali ovakvu igru i trebali bi samo potražiti kako je igrati umjesto da budu malo dijete u vezi s tim. Nadamo se da će jednog dana biti i treća utakmica
Obožavam ovu igru, igram od svoje 7. godine i kad sam vidio oglas i čuo glazbu, kvragu, dobro je pala. Sjajna igra tysw
Sjećam se kad sam bio mali dječak. Igrao bih ovu igru svaki dan i svugdje. Bilo je jako zabavno i da budem iskren, još uvijek je!
Puno se ruši
želite jeftinu igru koja kaže da ima različite poteškoće, ali stvarno nema? loše eto ti
Dobra i cool
Gubljenje interneta i vremena. Dovršio sam ovu igru za samo manje od 1 sata nakon toga je tražila novac za nastavak. najgora igra u povijesti igara.
ne mogu vratiti svoj hakirani način rada
Gb
Dobra igra, ali nemoj nas tjerati da plaćamo šefove, to je kao da plaćamo za dah, ali možemo donirati za ažuriranja u svakom slučaju čak i ako imam 11, vraća stare vibracije čak i nisam igrao 1 vrlo dobru igru
Nije tako dobro
Ai dobiva nepravedne prednosti i igra je stvarno dosadna
nema chata
zašto se svi žalite. Ovakve igre bi trebale biti teške. samo moraš biti dobar i boriti se. ako neki od nas to mogu, zašto ne možete i vi. živjeti s tim. vi devs ste super
Dobra igra, ali ovo je Louissijeva
Toliko loša igra da počinje i traje 1 sat da se završi, a telefon se zagrijava i visi Tako loša igra 😫😓😠😠 potrebno je 400 - 500 podataka po igri. Nemojte preuzimati ovu igru 😤👺👹
Samo jednokratna utakmica
jos nisam igrao pa je bio dobar
Iskreno, moje mišljenje je da je ova igra užasna. Probao sam je i nije ni vrijedna mog vremena, sama igra nije bila vrijedna mog vremena pa sam dobio generale i oni nisu ni vrijedni mog vremena, ova igra ionako nije bila u formi ili formi vrijedna mog novca uopće
Odlično
Nisam je još ni igrao na svom telefonu, ali sjećam se da sam je igrao na Gamepumi kad sam bio dijete! Bilo je tako zabavno!
Sjajna igra hvala
Očekivao sam više
Trebali biste uvesti multiplayer. To će biti zabavno.
Ovaj klasik... je nostalgičan. Osnovna, možda, ali ova igra i njezina prethodnica, uz onaj nezaboravni soundtrack od Waterflamea, bili su nezaboravan i najljepši dio mog djetinjstva. Gledajući reanimirane flash igrice u kojima sam nekada uživao na mobilnom uređaju, nikad me ne usreći. Sjajna igra.
Rescue Wings! Arcade ujgb
Dosadno, više mi se sviđa stara verzija, prva je puno bolja.
Postoji jedan veliki problem - siguran način rada Ako igrate i želite odgovarati na poruke na Facebooku. Kad se vratiš moraš početi iznova...
morate platiti da otključate generale u igri, ova igra je u osnovi mrtva i vi i dalje očekujete da će ljudi platiti za ovo?
Radite više avantura
Age of War 2 Strategie lldd
Trgovina ne radi
Glupa zabava prvi put, ali onda doslovno smeće.
Možete li, molim vas, olakšati Had? On se ne naježi, odmah šalje ACS i relt kad sam još u kamenom dobu
Potrebno je dodati više mogućnosti kao što je -avanturistički način -događaji -sezonski načini igre i kupovati s pojačanjima ili više jedinica s kolekcionarskim novčićima ...molim uzmite u obzir moje prijedloge