Post by luralymati on Feb 8, 2022 1:14:13 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Custom Skin Creator Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode generatorskih točk ▞▞▞
▞▞▞ Custom Skin Creator Minecraft 2022 version ▞▞▞
Custom Skin Creator Minecraft Развлечения klpm
to sva zelo kul..tako kot moja mama👍🏾
Frustrirajoče je, če si našel dobro vrhunsko oblačilo, vendar ima dolge lase, če želiš, da ima tvoja koža kratke lase ali pa barva las ne ustreza
Ta igra je tako zabavna! Možnosti kože so super in tudi različne vrste las so kul. Prva težava, ki jo imam, je, da na nekaterih oblačilih lasje padajo z vratu. Torej ne morete imeti recimo mavričnih las z določeno obleko, sicer pa je odličen ustvarjalec kože in lahko izbirate med veliko različnimi stvarmi.
Dejstvo, da si ne morete popolnoma izdelati svoje kože, je tako frustrirajuće, da lahko izbirate le med izborom
Tam je zelo dobro, všeč mi je veliko oglasov, čeprav mi je zelo všeč dejstvo, da lahko ustvarite svoje preobleke in jih shranite na svoj račun
Sovražim to, ko izberem kul lase, pogledam na vrh, JE PLES?!?!
Preveč oglasov, oglasi preblizu gumba. Grozna izkušnja.
Veliko različnih možnosti, vendar lahko dejansko "pobarvate" ali ustvarite svoj lasten lik, kar pomeni, da bi potrebovali ure, da bi našli tisto, kar želite, ob predpostavki, da imajo celo možnost.
Ta aplikacija je lepa in vse to, vendar ne morete uporabljati vsega
Bilo bi super, če bi lahko izbrali barve in imeli ločeni jakno in srajco za fanta in deklico ter hlače. Utrujajoče je bilo iskati popolna oblačila
je tako super, ker lahko naredite kožo, kjer koli želite
Custom Skin Creator Minecraft Hiburan zgsz
Za potegavščine lahko naredite nevidnega lika
Popolnoma GROZNO! Kadarkoli poskušate barvati oblačila, namesto tega obarva roke. Najbolj neumna aplikacija vseh časov.
O moj bog. To je skoraj zrušilo moj tablični računalnik, ki sem ga zamujal. Niti nisem mogel odpreti svojega wifija!
V tej aplikaciji je tako enostavno narediti lik! Ne kot drugi, kjer moraš narediti lik, kjer moraš še slikati in podobno ...
Ok ok kul, ampak maslo, kaj pa mincraft, ki ga moramo namestiti, če ffffff yeeeeee Yalaaaaaa roooh idk ti tega ni treba storiti kot brat, ali ga moraš namestiti samo za kožo, pojdi v mincraft, toliko preoblek, ampak imaš srečo, da so zaklenjeni torej naredi to zame
Custom Skin Creator Minecraft বিনোদন ymv
Dobra koža za ustvarjanje lastne izvirne kože.
Ni mi prav všeč, ker si ne moreš pokvariti oči ali ust. Zdelo se mi je zelo neprijetno, zato sem ga odstranil.
Dokaj dobro, vendar bi mu dejansko dal oceno s petimi zvezdicami, če ne bi imel kategorije 'premium' kože. V tem razdelku je potrebno plačilo, res bi predlagal, da je vse brezplačno. Razen tega bi ga predlagal vsem, ki želijo prilagoditi svoje preobleke
Odlično za oblikovanje človeške kože, vendar sem želel narediti kožo svojega nečloveškega OC. Pričakoval sem popolnoma prilagodljivo kožo, vendar dobesedno samo izberete s seznama možnosti. Je pa zelo enostaven za uporabo in spet dober za človeško oblikovanje.
Rad bi samo vprašal, ali lahko to storite samo na Minecraft PC in Pocket Edition? Če je odgovor pritrdilen, ga ne morem prenesti. Ker pa nimam kaj drugega, bom igral samo za zabavo.
iskreno želim, da dam nič zvezdic. vse je grozno: grafika=strašne barve=nobena=grozen karakter koža=grozna oblačilna oblačila=grozno VSE JE GROZNO=GROZNO. v bistvu je ta igra grozna. ne prenesite. = grozno. 😛
Dobro je, samo lahko dodate brke, prosim, ker poskušam narediti kožo smešno in ne deluje, zato je, prosim, ampak na splošno je aplikacija odlična
Custom Skin Creator Minecraft Развлечения klpm
To je kul, zdaj imam svojo domišljijsko kožo. Zelo priporočam igralcem minecrafta, ki potrebujejo svojo kožo
Dobro za moj YouTube, tako mi je všeč, tako zelo hvala 🙏🌹❤ za to igro, ki upam, da imaš dobro igro in bog te blagoslovi 🙏🤝
Coooooooool
Hej, hm, všeč mi je ta izdelovalec kože Minecraft po meri, ampak zakaj, ko sem ga izbrisal, ko sem nenadoma vzel denar, da bi moral kupiti nekaj drugega, mi je to odštelo, ali lahko dobim vsaj denar nazaj, je bila nesreča, da bil kupljen, če nikjer ni bilo tako dolgo, da tega nisem uporabljal, a nenadoma mi je vzel denar
Všeč mi je igra, vendar bi rad, da narediš eno stvar, želim, da dekletam, ki nimajo ličil, nalepiš rjave oči, razen tega, da je to čudovita aplikacija
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation bww
Zlo kul
Za jakne, ali lahko prenehate z belo kožo. Za jakne ne morem uporabiti jakne, ki jo želim zaradi bele kože in moj lik je črn
Izberete lahko lastno izbiro kože in nekaj zabavnih skin maker je eden redkih najboljših urejevalnikov kože minecraft za vaš lasten slog
Custom Skin Creator Minecraft Hiburan zgsz
Toliko je oglasov, za katere prosim, da ne prenesete te aplikacije!!!!😥😥😥😥😥
Zelo dobro