Post by luralymati on Feb 8, 2022 1:11:04 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāpj daudzus resursus ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
Lieliski, bet tomēr daudz reklāmu
bērnības spēle.mīli to
Neapmierināts
Draugs, es atceros šo spēli arkādes laikā, kad es biju bērns. Es mēdzu mīlēt šo spēli. Es aizmirsu vārdu un nekad nedomāju, ka to atkal atradīšu. Lieliska lietotne, lieliska spēle💯
Šīs spēles man ir ļoti izaicinošas, jā
Nostalģiski... Lieliski..Smooth FUN FUN FUN FUN.....
tā ir ļoti laba spēle. izklaidējošs.
Cilvēks runā par sprādzienu no pagātnes. Toreiz man tas patīk un vienkārši atceros brīnišķīgos laikus. Labi padarīts!
Jauka lietotne. Es pat nokārtoju 8. līmeni, vienkārši izlaboju normālo.
Īsta, legot un oriģināla klasiskā spēle bija video arkādes spēle!!! Visas pieejamās lidmašīnas atšķirībā no citām līdzīgām spēlēm, lai atbloķētu citas lidmašīnas, būs jāpelna vairāk. Lielisks darbs PSikyo! 💪
Oho
Laba asa sižeta spēle.
Super
Man vajag labākus refleksus ar šo uzbrucēju nekā ar 1942. gada! Cilvēks!!🤕
Es mīlu šo spēli, kas ir ļoti jautra, un pēc kāda laika tā kļūst grūta, taču nav daudz piebilst, ka man patīk, ka grafika ir lieliska.
tā ir laba spēle episko spēļu spēlēšanai
Atgriežoties atpakaļ, .atkal jūties kā bērns, ..nevaru beigt spēlēt, ..ar piecām zvaigznēm nepietiek, es dodu desmit zvaigznes, Lieliski puiši😀👍👍👍👏👐
👍
Ļoti brīnišķīga spēle atsauc atmiņā daudz atmiņu, turpiniet tā, paldies, ka izveidojāt šīs spēles mobilo versiju❤️
bērniem
Izaicinoši... būtu labāk, ja grafiku varētu uzlabot
Jā, tas ir labi.. Piedzīvojumu spēle
tā tik skaista spēle, tā ir jautrāka, tā ir tik labākā lidmašīnas spēle
Laba spēle uz visiem laikiem, man tā patīk, mana mīļākā lidmašīna ir hayate make strikers 5 pls
Ghatiya spēle hai sirayuh hai ye spēle gobar lindi khor hai ye spēle
Hei, jūs zināt, kad es biju bērns, es mīlu šo spēli, es to spēlēju tik daudz, es domāju, ka katru stundu es to spēlēju, mēģinot iegūt visas lidmašīnas. zini, es vēlos, lai es varētu doties pagātnē un spēlēt šo spēli, kurā joprojām ir dārgakmeņu un monētu valūta. Es izmantoju veco, tagad mani vairs neinteresē un esmu neizpratnē, ko ar šo darīt. Man patīk tas, kurā vestibilā ir mūzika, un ekrānā ir vairāk sistēmas, un kad tu esi neredzams, kad esi mača sākumā.
Atgriež klasiku. Pāreja no viena posma uz otru bija viegla un aizraujoša.
Gandrīz esmu pasāžā!!!!
Forša vecās skolas šāvēja. Ļoti super Nintendo. Viegls laika skrējējs!!!!!!!!!!!!!
Daudz jautrības! Šis ir pagātnes uzliesmojums ar lielisku vizuālo un skaņu. Daudz darbību un dažādu cīnītāju, no kuriem izvēlēties.
urfitt
Robots vs Tanks: 5v5 Battles არკადული lfso
STRIKERS 1945 2 classic আর্কেড fyz
Es esmu tik sajūsmā par spēli, ka jūs varat to izmantot
STRIKERS 1945 2 classic Arkády agk
Tas ir labi, es domāju, ka es tikai sāku spēlēt, jautājiet man vēlāk, bet tāpēc es to izbaudu, es arī ieteikšu šo spēli saviem draugiem
Nav slikta spēle, tas ir jāpārbauda vairāk, lai gan ok
Wow labākā spēle
jauks pavērsiens 1. daļā 👍 pārmaiņām 😊
Lieliski. Jūtos kā vecajā skolā.
Netiek ielādēts!
Satriecošs
Lieliska klasiskās uzbrucēju spēles un arī visu ārējo portu pārveidošana. Vienīgais, ko es ceru kādu dienu redzēt, ir labāka izšķirtspēja un skaidrāki spraiti.
STRIKERS 1945 2 classic Παιχνίδια arcade lcvp
Uzbrucēji19452...
Manuprāt, šī spēle ir ļoti forša, un viņiem vajadzētu izveidot vairāk, tāpat kā ar helikopteriem
Ļaujiet man atpūsties bez stresa
STRIKERS 1945 2 classic آرکید ebe
Ātra spēle esi tam gatavs. Man pašam patīk spēle ļoti izaicinoša
Labi, bet....
Jautra laika slepkava